Monday, March 5, 2012

Nekaj najljubših: februar 2012

Spet je prišel tisti čas v mesecu.. Da omenim nekaj najljubših, seveda :). Pa začnimo:


1. Kiko nail polish remover je najboljši odstranjevalec laka za nohte, ki sem ga kdarkoli uporabljala. Odstrani tudi temne in rdeče lake! Woohoo :). Menda ima Kiko tudi dobre lake za nohte. Prosim, če me nekdo v kratkem pelje v Trst, ker sem se nekaj lakov znebila v zadnjem času :D

2. E.l.f. Contouring Blush & Bronzing Powder duo. Ker sem bolj "Sneguljčica" kar se polti tiče, mi bolj odgovarja stran z blusherjem, vendar tudi bronzer ni slab in se ga lepo nadgradi. Velik plus je pa to, ker kože ne pusti oranžne kot večina ostalih bronzerjev :D

3. Nekaj dni nazaj sem pospravila svoja ličila in naletela na Eseence Stay with me longlasting lipgloss v 05 I like cotton candy. Od tega dneva dalje je skoraj vsak dan v moji torbici, ker je idealen za vsak dan ... in noč :). Nežna vijolična, ki res dolgo zdrži na ustnicah.

4. Moj najljubši balzam za ustnice trenutno je E.l.f. Therapeutic Conditioning balm Vanilla Creme. Lahko rečem, da obožujem vse od E.l.f. ? :)

5. In smo spet pri vijolični. Artdeco High Performance Lipstick v 498. Kot, da bi imela na ustnicah balzam in še prekleto lepo diši!! Embalaža mi je tako všeč, da jo kar naprej hranim v original škatlici, da se mi ne uniči :D.
slikanje z mobitelom od blizu je mission impossible :(

6. Zadnje čase se na mojih nohtih na rokah največkrat znajde Avon Coral Beat in Revlon 999 Blackest Black, ki je tudi največkrat na nohtih na nogah :). Koralna me spominja na poletje, ker ga obožujem in črna je vedno moja "to go" barva, poleg rdeče.

7. Tale nakup je bil popolnoma random in ob takih random nakupih me skoraj vedno kap, ko mi na blagajni pove skupno ceno ... Kakorkoli, če si ljubiteljica bleščic, potem Essence crystalliced glitter froster v 01 Frosted champaign in 02 Diamond dust pravšnja zate! Sicer sta iz LE izdaje, ki je verjetno že pošla... ampak po pravici povedano, se jaz nikoli nisem ukvarjala s tem kaj je v redni prodaji ali limited edition. Makeup lover pa tak :). Če ju imaš, potem si srečnica, če ju nimaš, verjamem, da obstaja še kakšen dober "bleščeči" izdelek :).
Bleščice na očeh in lip gloss na ustnicah :)

Če me še ne spremljaš na Twitterju, potem ne veš kaj dobrega zamujaš, stori to tukaj: klik. In Twitter bi bil lahko tudi pod številko 8, ker mi postaja vse bolj všeč. Bolj všeč kot Facebook. ^^

Ravno tako pripravljam nekaj novih zadev na blogu, ne bo ti žal, če ga spremljaš :)

Pa lep začetek tedna in če ne veste, kaj narediti danes ali katerkoli drug dan:

:))

xoxo Deja

10 comments:

  1. A ni elf balzam najboljši? :D Jaz imam oranžno verzijo in je popoln za zimo, dosti dlje zdrži kot ostali.
    Lep makeup! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. naslednjič ko kupujem na elfu, si bom kr zalogo naročila. nočem, da mi jih kdarkoli zmanjka :D
      pa hvala. :)
      xo

      Delete
  2. Ena neumesna - a bi malo poslikala svoje piercinge? Koliko jih imaš? Kaj pa kakšen tatoo imaš tudi? Me firbec matra, ker so mi te reči zelo všeč... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seveda lahko :) 8 jih imam trenutno (4 desno uho, 2 levo, nos in nad ustnico).
      tattooji so naslednji..trenutno nimam še nobenga :)
      xo

      Delete
  3. Jaz imam trenutno 2 na obeh ušesih (običajni), pa enega na levemu (helix). Zdaj se mi še celi, ko bo pa čisto zaceljen, je pa naslednji na vrsti tragus. Me zanima kakšne izkušnje imaš s tem piercingom? Tatooji pridejo tudi pri meni, prvi najbrž že letos... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. js tut upam, da pri meni pride pri tattoo na vrsto. mam že kr neki idej :)
      xo

      Delete
  4. Vidi, Kiko odstranjevalca pa še nisem sprobala. :)

    ReplyDelete
  5. Ful mi je všeč nov videz tvojga bloga!

    P.S. Tudi jaz obožujem elf duo pa tistle Avonov lak. Mojem se sicer reče Coral Reef, ampak je pomoje isti. :)

    http://www.sandra-thepuzzleofmylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, hvala. :) me veseli. samo mam še vedno neki problemov, ker sm zdj začela pisat v angleščini in nikjer ne najdem, kje spremenim "domov" gumb v "home". :)
      xo

      Delete