Monday, April 11, 2011

Sončenje in en teden brez sladkarij


Danes sem prvič šla na balkon z namenom, da malo porjavim. Pa sem že po parih minutah osvežila spomin, zakaj sovražim sončenje: ker mi je postalo vroče v stotinki sekunde in ker res ne vidim pomena v ležanju na soncu, čeprav sem brala knjigo. Sploh pa moje kot jogurt bele noge protestirajo pri pridobivanje barve. :D
No, na balkonu sem vztrajala neverjetnih petnajst minut, spila limonado (brez sladkorja!) in hektoliter vode. Sem se pa vsaj malo "po-devitaminčkala". :)
Glede na temperature, si upam trditi, da je poletje že pred vrati, s tem pa čas kopalk, lažjih oblačil in več gole kože. Še nekaj časa, da se spravimo v boljšo formo in preoblikujemo telo!

Prijeten včerajšnji pogled na Koper :)

Zato sem se odločila, da se naslednji teden odpovem vsem sladkarijam,  edini sladkor, ki je dovoljen je iz sadja. Se pravi nič sladoleda, nič bonbonov, lizik, čokolad, piškotov, tortic, kremšnit … mislim, da bo to zame mala malica, glede na to, da se temu odpovedujem že nekaj časa, nisem velika ljubiteljica sladkega in že lani sem en mesec zdržala brez sladkarij (in shujšala dva kilograma!). Povabim vse, ki si želite sprememb še pred poletjem, da se mi pridružite pri ne-uživanju sladkarij ta teden :D in z veseljem sprejemam vaša mnenja, predloge, vprašanja, kako premagati željo po sladkem. :)

Pa ne pozabite se namazati z dobro sončno kremo preden stopite na sonce in popiti velike količine vode! In mogoče mi ta teden celo uspe vsak dan napisati nov blog. Če pa ne bom imela časa, si ga bom pa vzela. :)

Lep ponedeljek želim vsem, 

xoxo Deja

3 comments:

  1. Go Deja!
    Fajn odločitev. Upam, da ti rata! Moraš biti vsem za zgled!
    (jaz se pa ravno uživam ob sladoledu ;))))

    ReplyDelete
  2. Pridna!! Jaz sem pa na dieti že četrti dan in sem prav ponosna nase:)

    ReplyDelete
  3. Bad, Ina, bad! :)

    yay, mooyca, uspelo ti bo! :)

    ReplyDelete