Tuesday, November 19, 2013

Let's film YouTube videos :)

I decided to start filming (more) YouTube videos, because I am ready to challenge myself ;) My pronunciation is awkward sometimes (but I'm an awkward girl usually :D) so I hope you can understand me.



I don't promise you a video every week or so, but I'll do my best to be more consistent with filming and uploading.

Let the awkwardness begin ;)

Follow me:

8 comments:

  1. Meni je tole ful všeč ampak iskreno povem, da ocene izdelkov raje berem kot gledam, sploh pa me videi o ocenah izdelkov, ki so dolgi niti malo ne pritegnejo...ne vem že tako imam raje napisano, potem pa ko poslušam nekaj na dolgo...ni zame no :D

    ReplyDelete
  2. Tudi jaz podobno kot Kristina ne morem dolgo poslušat videjev. Sploh pa ne ocene izdelkov, ker jih raje rada preberem. Tudi težko mi je poslušat kaj si si novega kupila, raje pogledam slikice in kaj preberem. čeprav to sem jaz, ko res malo videjev od youtuberjev pogledam. Oziroma gledam samo tiste, ki so zanimive, ki predstavljajo kakšen izlet, mesto, outfit, ko se v videju nekaj dogaja. Ostalo ne gledam.. No, tvojega sem ker si ti in ker je bil kratek :D

    ReplyDelete
  3. Glede ocen izdelkov se strinjam s predhodnicama. Res jih veliko raje preberem kot poslušam. Meni so najbolj všeč videoposnetki o izdelavi make-upa in frizur. Zadnje čase sem pregledala tudi različne videoposnetke blogerk o jutranjih, večernih in fitness obredih (morning, bedroom, fitness routine) in so mi res zanimivi ter jih rada gledam :)

    ReplyDelete
  4. Jaz enako kot moje predhodnice raje berem ocene. Tutoriale raje pogledam, za haule, tage itd. mi je pa vseeno v kateri obliki so :)

    ReplyDelete
  5. Well done u did better than I did on my first one :) I'd like to see makeup tutorials x

    ReplyDelete
  6. Tud js se strinjam z ostalimi. Ocene raje berem, pa tudi tvoji ''lifestyle'' posti so mi všeč v pisani obliki, tutoriale, haule, tage, empties ali kaj takega, pa rada pogledam :)

    ReplyDelete
  7. Super, da si se odločila snemati videe. Upam, da bo mnogo makeup tutorial, ker to področje res obvladaš. :) Kar se tiče ocen izdelkov (če npr. ocenjuješ samo 1 izdelek), jih je meni tudi lažje brat kot poslušati, ker v videu včasih katero informacijo preslišim, ampak npr. o mesečnih favoritih, haulih ipd., kjer recimo na kratko nekaj poveš o izdelku, mi je pa zanimivo gledati videe. :)

    ReplyDelete
  8. Omg. I. LOVE. Your. Accent. Please. Continue doing videos!! I love it!! And I really can't wait to see more!
    And you shouldn't feel awkward (even though I love awkward people hihi) because we're one big blogger family! Any suggestions uhm.. The this or that tag? Autumn/winter tag! 50 facts about me. What's in my beauty bag.. Those kinda tags are always fun to watch and they're easy for you, so you'll feel more comfortable talking in front of a camera :)

    Yaaay I'm excited Deja! Glad you decided to do videos :)

    X

    ReplyDelete