Friday, December 16, 2011

Nekaj najljubših

Konec meseca in čas je za najljubše. No, konec meseca je mimo .. ampak to sploh nima veze. O svojih najljubših lahko govorim kadarkoli, ane? :) In kaj zadnje čase pogosto uporabljam?


1. Žal nisem imela cele sezamove tablice Sesame Bar with honey, ker sem pojedla vso zalogo, ker je odličen prigrizek in z lahkoto smukne v torbico, da se izognem morebitnemu kupovanju nezdravih jedi. Sestavine: samo sezamova semena in med (pri nakupu je treba paziti, ker jih veliko vsebuje tudi sladkor). Običajno jih kupim v DM-u.

2. Začela sem redno uporabljati kolebnico pri svoji vadbi, ker je odlična kardio vadba in dnevna soba je ravno prav velika, da lahko veselo skačem :). Kupljena v Sport 2000.

3. Tale paletka bi lahko rekla, da je najboljši nakup leta. Sleek Storm I-divine paleta je »a must have«, če si obsedenka z ličila, kot sem jaz. Odkar jo imam, rada preizkušam nove look-e in že dolgo nisem nosila svojega standardnega črnega eyelinerja. En aplavz zame :D. Kupljena v mojadrogerija.si: klik

4. Rabila sem nov podlak za nohte in čisto random kupila Ruby Kisses Nail Hardener. Lahko rečem, da so moji nohti res močnejši, sam lak se lepo nanaša in nima tako močnega vonja kot večina ostalih lakov. Zagotovo ga bom še kupila :). Kupljena v neki random drogeriji v Kopru, imena se ne spomnim.

5. Vsak večer si očistim obraz z Burt's Bees facial scrub. Je nežen piling, primeren za vsak dan, kože ne izsuši in jo očisti nečistoče. Kupljeno na ebayu že nekaj časa nazaj od nekega random kupca. (pri meni je vse random :))

6. Sem ljubiteljica rdečih lakov za nohte, v bistvu imam čez deset lakov v rdečih odtenkih, ker sem iskala pravi odtenek … ampak to je že druga zgodba :) Na mojih nohtih se je pogosto znašel Catrice lak za nohte v Bohemia (limited edition). Je pa res, da ni nič kaj preveč obstojen :/. Kupljen v Muellerju.

7. Čeprav nisem ljubiteljica lip glossov, je Catrice lip appeal  v 080 Bare Necessity moj redni spremljevalec že odkar sem ga kupila. Ni lepljiv, je nevpadljiv (od kdaj pa imam jaz rada nevpadljive ustnice? Nekaj čudnega se dogaja z mano:)) in lepo mazljiv. (rimam :)). Kupljen v Muellerju.


8. Seveda Deja ne bi bila Deja, če ne bi pozabila dveh izdelkov na prvi sliki. Povsem so me prevzeli Elf izdelki. Eden izmed njih je zagotovo Elf Studio Stipple Brush, super za nanašanje rdečila in osvetljevalca. In tukaj na sliki nujno potreben  čiščenja :). Kupljen na e.l.f. spletni strani: klik

9. Še en Elf izdelek, ki mi je pri srcu so robčki za odstranjevanje ličil. Edini robčki, ki ličila dejansko odstranijo in ne razmažejo kot vsi ostali! Ravno tako ne pečejo na očeh. Yay! Jutri naročim novo zalogo :D klik

Kater izdelke pa vi pogosto uporabljate zadnje čase? 
Najslajše sanje želim vsem! 

xoxo Deja

4 comments:

  1. Jaz sem tudi čisto navdušena nad elf-om! :) Pred kratkim sem dobila prvo pošiljko, druga je pa že na poti. Še dobro, da imajo nizke cene. :)
    Sicer pa zadnje čase najpogosteje uporabljam Sleek Au Naturel in pa Essence Return to Paradise oranžkast glos. :)

    ReplyDelete
  2. jaaaaaa. elf je zakon, škoda ko ne prodajajo v Slo :/
    Au Naturel sm misla tut js nabavit, pa je nakak Storm zmagal :)
    xo

    ReplyDelete
  3. Meni je uspelo nekaj najljubših senčk že spraskat do kovine :) Ravno včeraj sem še eno na novo zadela do dna.

    Moje ljube sleekice (in celotna mineralna zbirka) pa samevajo, ker sem si zadala nalogo do konca porabit svoj ''venec najljubših''.

    ReplyDelete
  4. Tudi meni je uspelo nekatere spraskat do kovine.. sm kr ponosna nase :D
    No, pa sj bodo tudi sleek prišle nazaj na vrsto :))

    ReplyDelete