Wednesday, November 16, 2011

Zalomljen noht?

To ni več problem!
Če delaš v trgovini z oblačili in imaš krhke nohte, se pač lahko zgodi, da se ti zalomi noht. Sicer sem to šele ugotovila preden sem stopila na avtobus  in skušala noht odtrgati do konca pa me je preveč bolelo, ker je bilo preblizu mesa … pa sem se spomnila na video, ki sem ga videla že nekaj časa nazaj na youtubu: kako popraviti zalomljen noht, noht čuvala vse do doma, ponovno pogledala video, sledila navodilom et voila … noht je kot nov :) 

Potrebuješ:
- lepilo za umetne nohte
- čajno vrečko
- pilico za nohte
- škarjice
- prozoren lak za nohte
- in seveda zalomljen noht :D

 

Raje sploh ne razlagam in samo prilagam video, ker nisem poslikala, pri razlaganju stvari pa nisem najboljša :D

Update o mojih nohtih: moji nohti so bili že celo življenje katastrofa in to z velikim K. Cepijo se, lomijo in so neizmerno krhki. Zadnje čase pa so v nekoliko boljšem stanju. Ne vem točno, kaj deluje, sem pa v prehrano vključila tudi konopljino in laneno olje ter avokado. Za podlak pa sem začela uporabljati Nail hardener od Ruby kisses. Mogoče pa pomaga :)

Lepe nohte in lahko noč želim vsem :) 
xoxo Deja

3 comments:

  1. O super, tole bom definitivno sprobala, se mi dostikrat tako zalomi ... :) Jaz imam zdaj nekoliko popravljene nohte, so se mi pa poleti grozno cepili, ko sem delala. Sumim, da so krive rokavice s smukcem. :/
    Mimogrede, kje vse uporabljaš avokado? Jaz ga še nisem poskusila, ga pa bom v bližnji prihodnosti, se mi pa zdi, da je najbolj popularen za v sendviče. :)

    ReplyDelete
  2. Večinoma ga dajem v solate.. bi ga pa na kašne obložene kruhke, zelenjavne namaze pa tut v smoothijih bi bil fajn. Lahko napišem kakšen recept, če bi bilo v pomoč :)
    Drugače pa stric Google ve veliko :)

    ReplyDelete
  3. Bom tudi strica Googla povprašala, če boš kdaj imela kakšen recept na zalogi, pa super! :)

    ReplyDelete