Saturday, May 14, 2011

Nekaj sladkorčkov

Nekateri bloggerji (predvsem bloggerke), modni in makup guruji z youtuba pišejo in snemajo o mesečnih najljubših produktih, izdelkih, oblačilih, nakitu … in se mi ne zdi nič narobe, da bi to storila tudi jaz (sladkorčki so moja izmišljotina :P). Sicer ne bom to imenovala kot mesečne najljubše, ker ne vem, če bom o tem pisala vsak mesec, mogoče bo pa vseeno komu zanimivo prebrati, s čim sem zadnje čase tako rekoč »obsedena« :D

1. April ni bil najboljši mesec zame. Glede na moj dnevnik telovadbe nisem telovadila kar nekaj dni zaradi poškodovane noge, viroze in lenobe. Prva dva razloga sta opravičljiva, tretji pa … po riti! :) Ker sem bila zaradi prvih dveh razlogov veliko preležala in se počutila neizmerno neuporabno, nekoristno in žalostno, sem si čas zapolnila z gledanjem South Parka. Sploh ne bom omenjala v kolikem času sem pogledala žnj število epizod :). Smeh je pol zdravja, zato sem tudi hitreje ozdravela :)
Jaz v south park izvedbi :)

2. Gube je boljše preprečiti kot zdraviti in našla sem super balzam, ki ga pridno nanašam vsak dan. Badger Evolving Body Balm je popolnoma naraven, pomaga raztegnjeni  in zgubani koži, da tvori svoj naravni kolagen. Občasno ga uporabljam tudi, kjer imam suho kožo. Razmišljam o nakupu še drugih Badger mazil :)

3. Ker vedno iščem, berem, se izobražujem na področju makeupa in razmišljam, na katero šolo bi šla, da postanem vizažistka in vedno znova naletim na umetnike, ki niso bili šolani in delajo prave umetnine. Moj novi idol je neverjetni Billy Brasfield aka Billy B, ki je tudi masker Lady Gaga. Da bi bila vsaj pol tako dobra kot on :S :)
 

4. Če ostanem pri makeupu … šminka, ki jo zadnje čase tako rekoč zlorabljam (zdaj že zlorabljam besedo zlorabljam :D) je Barry M v barvi Pink Ribbon, ker je sveža, spomladanska, obstojna, je kot balzam za ustnice in me razveseljuje … naravnost obožujem jo :)

Še enkrat strašna fotka. :D

 5. Malo je potrebno, da je otrok srečen … No, kdor me pozna, ve da sem o četrtem delu Pirati s Karibov  sanjarila in govorila že pol leta … In petek 13 je bil dan, ko sem doživela predpremiero in bila nad filmom navdušena. Žal v četrtem delu ni več moje Knightleyeve :( in Blooma, Johnny pa kot vedno najboljši in najlepši :)

Na kratko o tem... Vsem želim prelepo soboto,

xoxo Deja
PS: Danes ima rojstni dan oseba, ki mi veliko pomeni. Draga moja Nina, vse najboljše! :*



1 comment: