Wednesday, January 25, 2012

(brez naslova :))

(random blog po dooooooooglem času in v zelo utrujeni ne čisto prisebni fazi, verjetno bom drug dan obžalovala, da sem ga sploh objavila :P)

Saj me je kar sram se javljati po taaaaaakoooooo dolgem času in ravno v zadnjem blogu sem potarnala, da zanemarjam svoj blog in da se bom poboljšala. Pa ravno sedaj, ko bo kmalu upihnil prvo svečko. Ijaaa… :)

Ker je to prvi blog letos, želim vsem to leto polno ljubezni, objemov, poljubčkov, zdravih obrokov in naj nikoli ne zmanjka motivacije za karkoli! Če ste se novoletno zaobljubili, se držite obljub, ker v nasprotnem primeru nimajo smisla. Sama v njih ne verjamem, ker vsak dan je nov dan, spremembe se lahko začnejo takoj zdaj in ne šele z novim letom. Pa naj bo to leto izjemno lepo :)

In kaj sem dosegla v preteklem letu: (malo za šalo :P)
Začela sem pisati blog. Redno sem telovadila skozi celo leto. Jedla sem zdravo. Posledica tega je boljše počutje, več energije, baby six pack (žal je do sedaj še vedno ostal na baby fazi :( :P). Dobila sem rit in nisem več ploh od zadaj :). Našlo bi se še kaj ;)

V kratkem vas bom zasula z branjem novih blogov (recepti, poceni ličenje, ideje za maškare, motivaticijske teme, teme s telovadbo ... vsega!:)) in potem me boste imeli še preveč :). Do takrat pa, radi se imejte in prijeten večer vsem :)

In ja, še vedno sem živa! Pa še ena moja poletna slika (komaj že čakam poletje :)) in en lep komad za zaključek dneva :)





xoxo Deja

4 comments:

  1. res škoda, da ne objavljaš tako pogosto...tvoje poste sem že pošteno pogrešala :)

    ReplyDelete
  2. Ja, ja poboljšaj se, radi prebiramo tvoj blog! Pa welcome back ane ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepo to slišat :) se bom kr mogla, ker tut js pogrešam pisanje blogov!
      Se beremo kmalu :)
      xo

      Delete