Monday, October 17, 2011

"Počitnice"



Ne, nisem bila na dopustu, bi ga pa pošteno rabila, po pravici povedano. Za mano je selitev in ostala sem brez interneta. Nekaj časa je šlo brez problema, potem so pa prišli nujni e-maili, pogrešala sem pisanje blogov, udejstvovanje na forumih, še kuhanje oz recepti brez interneta so bili neizvirni … :)

Tudi moja prehrana in telovadba sta zadnje čase bolj stagnirali ti. »vse skupaj je šlo na počitnice« :D. Nisem imela motivacije, inspiracije, selitev in vse spremembe so me utrudile in dejansko nisem imela časa zase. Sedaj pa je čas, da se ponovno postavim na noge. Saj zdrav način življenja ni samo za kratek čas. Ni samo neko začasno obdobje, ampak je življenjski stil. 

Sem koga razočarala? Verjetno sem, verjemite mi, da sem sama sebe najbolj. Žal sem le človek in sedaj je čas, da pojdem po svojih starih poteh, ker se ne počutim najbolje zadnje čase. Kar te ne ubije, te okrepča. Pripravljena sem na nove podvige. 

Upam, da ste vsi OK in zdravi in veseli in motivirani in lepi in sledite svojim sanjam :)
Lahko noč,

xoxo Deja

PS: Malo za šalo, malo zares: Reality sucks, I've missed online :D

1 comment:

  1. Jaz bi umrla brez interneta... Drugače pa vem kako izgleda ko gre vse skupaj "na počitnice", se mi je to že večkrat zgodilo. :D

    ReplyDelete