Monday, January 30, 2012

Nekaj sladkorčkov

Ponovno je napočil čas za nekaj najljubših izdelkov oz. tistih, ki jih zadnje čase uporabljam skoraj vsak dan. Pa začnimo:


1. Pozimi imam neizmerno suho kožo na obrazu in tale krema Alba un-petroleum multi-porpose Jelly je najboljša pogruntavščina. Ker je zelo mastna, si jo na obraz namažem samo pred spanjem in zjutraj se zbudim z najlepšo kožo ;). Za poleti mi je premastna. Velika plus točka je, da je brez parabenov, mineralnih olj, parfumov … Kupljena na e-bayu, cena se giblje okoli 10 €.

 2. Že nekaj časa moja najljubša dnevna krema je Green People day solutions SPF15 skin defence moisturiser. Lepo mazljiva, super podlaga za puder in takoooooo počasi se rabi! Pa še embalaža je super higienska :)

3. Moj najljubši vonj trenutno je Avon Ice sheers v Luscious. Obožujem sveže sadne vonje pozimi (oz kar čez celo leto:)), ker me spominjajo na poletje. Še malo pa bo poletje, ne? :)

4. Elf  čopiči so me popolnoma navdušili. Kupila sem jih čisto brez kakršnega koli pričakovanja in lahko povem, da so me prav prijetno presenetili. Za mali denar (par evrov) dobiš kvaliteto in z njimi se ličila zelo lepo nanašajo. Ne obžalujem nakupa :).

5. Nimam pojma kam sem založila svoj Bourjois liner feutre, zato sem si kupila Essence gel eyeliner, saj je črn eyeliner postal že skoraj moj zaščitni znak :). Obstojnost in intenzivnost sta me popolnoma presenetila, saj je res črn črn in obstojen ves dan. Kupljen v muellerju za male pare :)

6. Najljubša krema za roke, ki sem jo zadnje čase vedno nosila v torbici je 100 % pure Strawberry Lemonade Hand Cream, ki je vedno rešila mojo suho kožo rok. Pa še tako božansko diši. No, je dišala, ker mi jo je ravno zmanjkalo. Dragi, Božiček, novo bi :)

7. Še bolj suho kožo rok pa mi vedno reši Badger Balm For hardworking hands. Lahko se reče, da nasploh obožujem Badger znamko :)

8. Najlepša barva laka mi je trenutno China Glaze 868 Peachy keen. Nežna oranžna, ki paše na vse. Nimam pripomb :). Kupljeno na ebayu za približno 6 €.



Upam, da je za vami lep vikend in da nas čaka še lepši teden. :)

xoxo Deja

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kupila sem ga na e-bayu. Sestavine: Ingredients: Ricinus communis (castor) seed oil, cocos nucifera (coconut) oil, beeswax, hydrogenated castor oil, tocopheryl acetate and tocopherol (Vitamin E). (vir: http://www.vitacost.com/Alba-Un-Petroleum-Multi-Purpose-Jelly)
      :)

      Delete