Thursday, June 16, 2011

Novoletne zaobljube


Mogoče je slišati precej neumno, da govorim o novoletnih zaobljubah poleti :P Zakaj torej govorim o njih?
Ne, nikoli nisem imela novoletnih zaobljub, ker ne verjamem v njih. Če želiš spremeniti določene stvari, jih lahko začneš spreminjati takoj - danes, ta trenutek, prva stvar jutri zjutraj ... O junijskih zaobljubah žal še nisem slišala in jih ne mislim kakorkoli »uveljaviti«, samo resno potrebujem nekaj sprememb v življenju in če to javno objavim, menim, da je boljše kot samo napisano na papirju poleg računalnika. Lahko bi rekla, da so vse oči uprete vate in potem moraš res spremeniti zaobljubljene stvari. :)

Pa preidimo k stvari:
-       
Napisati več blogov. Vedno si samo zapišem stvari, o čem bi rada pisala, samo orišem nekakšno »skico«, mogoče še preverim kakšne podatke, nikoli pa zapisa ne končam in potem ostane samo še en izmed mnogih wordovih dokumentov na namizju. Verjemite mi, teh ni malo :). Torej, več blogov v prihodnje.

Do rojstnega dneva (še mesec in pol) se bom spravila v najboljšo formo v mojem življenju. Še naprej bom nadaljevala s telovadbo in zdravo prehrano. Moji vsakodnevni vadbi pa bom vsaj trikrat na teden dodala dodatno kardio vadbo (kolebnica in tek verjetno v mojem primeru :)). Ta teden ni bilo še nobene dodatne …torej, vikend bo prelit s švicom :)

Izdelovanje nakita. Kupljenih mnogo stvari za ustvarjanje, prašijo se pa že predolgo. Mislim, da je čas, da se ta prah pobriše. V bistvu si želim nasploh več ustvarjanja!

Začela uporabljati več makeupa. Ne mislim, da bom naenkrat uporabila več stvari, le vsak dan uporabila kakšen drugačen izdelek. Glede na to koliko palet, pudrov, senčil, linerjev itd. imam, bi lahko skoraj vsak dan uporabila nekaj drugega. Pa le pobegnimo vsakodnevni makeup rutini :)

Mislim resno!

Saj bi napisala še, da bom manj preklinjala, vendar smo že po parih minutah izziva »teden brez preklinjanja« ugotovili, da lahko bankrotiramo, če za vsako kletvico daš na mizo pet centov .
Tudi soba bi lahko bila v lepšem redu, ampak v neredu se je vedno lažje znajti.
In ja, držala se bom bolj pokončno, da ne bom »puklasta«, bi rekla moja mama.
:))
Pa še kaj bi se našlo … Kakšne so pa tvoje novoletne zaobljube? :)
In ja, naslednja objava bo tista, ki prejme največ anketnih glasov (najdeš zgoraj levo :)).

Lahko noč, 
xoxo Deja

No comments:

Post a Comment